Jag heter Anna Madeleine Kristin Ågren. Jag är tjugoett år. Tjugoett år, fem månader och tjugotre dagar. Mitt liv har precis börjat, eller ja. Jag har ju levt idrygt två decenier nu.
Jag har varit med om en hel del, gjort en hel del saker och ändå upplevt ganska mycket. Jag har varit kär, mestadels olyckligt kär förvisso. Men ändå, det räknas väll? 
 
Jag har haft ångest, varit deprimerad och mått dåligt. Jag har mått bra, varit extremt taggad på livet och även blivit ganska självkär. 
 
Jag har alltid varit rädd för vad folk ska tycka om mig, hela mitt liv har mer eller mindre gått ut på att bli accepterad utav alla. Att alla ska tycka om mig, när jag egentligen inte gillar alla? Varför skulle alla då tycka om mig? 
 
Hela mitt liv har jag sökt bekreftelse ifrån mer eller mindre alla inblandade, men den person som aldrig någonsin gett mig det är ju jag själv. Det är ju jag som säger varje dag att jag inte duger, att jag inte är fin nog, att jag inte är smal nog, att jag inte har lyckats i livet. Men jag är ju bara tjugoett år? Många som vet vem jag är, har nog fått en ganska felaktig bild utav mig. Att jag är en bortskämd, argoant jävla människa har jag fått höra fler gånger än jag kan minnas. 
 
Att jag är tråkig som inte går ut på krogen varje löningshelg, eller ja alla helger däremellan också för den delen. Att jag är tråkig som inte är ute och ser mig om i världen, att jag är en allmänt tråkig människa bara. Men, jag är så nöjd med mitt liv som det är nu. Inte alla delar utav det, jag har också dåliga dagar. De människor som säger att allting är bra, precis hela tiden. Dem ljuger ska ni veta. 
 
MEN, till saken, eller ja boken som fick mig att över huvud taget ta tag i min stora dröm. Som jag drömmer om nästan varje natt, som jag skissat på i så många år, funderat på, jämfört för och nackdelar med. Att den nu ska bli verklighet tack vare en bok? Det känns för mig helt overkligt. Hur det går, det får vi se. Men jag vill, och det är allt som krävs. 
 
Igår började jag lyssna på Margauxs bok " Your best life" och har konstant gråtit sedan dess. Hon prickar in allt, allt allt allt. Alla hennes ord går rakt in i hjärtat och jag känner igen mig så extremt mycket i det hon läser. Så, är ni lite som mig. Lite vilsen i livet, tappat er själva lite på vägen eller bara vill hålla lågan för livet uppe. Lyssna på Margauxs bok. 
 
Med allting nedskrivet och snart publicerat på internet. Kan jag lika gärna sätta ord på min dröm nu. Jag ska bli min egna chef. Hur lång tid det tar, det får vi se. Men en dag, kommer hela världen vara min arbetsplats. Så, TACK Margaux, tack för din fantastiska bok och dina genuina tips.! Nu börjar min resa emot "My best life".