21 maj 2019

my CLARINS

Allmänt

 
 
Jag tror att många tycker att hudvård är lite jobbigt, invecklat och en väldigt kostsam kategori. Men så behöver det faktiskt inte vara. Jag har testat delar ifrån en ny serie som Clarins har tagit fram, den riktar sig till kvinnor under 30 år. 
 
 
Desa produkter innehåller en massa "goda" ingredienser ifrån naturem så som kokosvatten, fikonextrakt och ekologiskt gojibärs extrakt. Krämerna är i gel-form och väldigt behagliga på huden. Dem absorberas snabbt och upplevs därför inte heller kladdiga eller kletiga. 
 
 
 RE-FRESH är en helt ljuvlig ansiktsmist som går att använda när som helst på dagen, den appliceras helt perfekt med hjälp utav spray-funktionen som ger mer som ett moln av fukt än en hård stråle som känns mer som en dusch. 
 
Denna innehåller robinia blomvatten, kokosvatten och accerloa-extrakt. För en fräsch och återfuktad hud hela dagen. Jag använder min mestadels som en uppfräschning för att känna sig pigg. Min står i kylen för att pigga upp lite extra när den väl kommer på huden. 
 
Använd direkt på nytvättat ansikte eller som settingspray för att smälta ihop sminket och få bort den pudriga ytan! HÄRfinns denna att köpa! 
 
Jag älskar älskar älskar denna, så lätt och fräsch. Perfekt att ha med sig i strandväskan eller jobbväskan. Passar varje dag året om! 
 
 
RE-BOOST är en dagkräm som maxar hudens fukt under hela dagen. Den innehåller precis som "re-fresh" kokosvatten och fikonextrakt för att skydda huden emot föroreningar i luften. Den innehåller även tamaring pulp-syra som avlögsnar döda hudceller ifrån ansiktet. 
 
Applicera på väl rengjort ansikte samt hals varje morgon.
 
Denna är helt fantastiskt, den doftar magiskt och håller mitt nu extremt torra ansikte återfuktat och boostat med en massa bra ämnen ifrån naturen. En stor favorit! 
 
Denna är för "normal hud" men finns även för fet och känslig hud! 
 
 HÄRfinns den att köpa! 
 
 
RE-CHARGE gör verkligen det den ska göra. En nattmask som återfuktar, boostar och laddar om huden inför nästa dag! Den perfekta nattmasken för alla hudtyper! 
 
Även denna innehåller naturliga ingredienser, faktiskt hela 93%. Kokosvatten, fikonextrakt, harkål, kransborre, furcellaria och huan iq-extrakt.
 
Det här är ett perfekt avslut på dagen, den svalkar huden och absorberas snabbt. Doftar ljuvligt utav jasmin och gör verkligen det den ska göra. Den återfuktar till max och ger dessutom ett perfekt glowe-resultat!
 
HÄR kan man köpa denna! 
 
Ett stort plus med my Clarins är att dem valt att inte sälja just denna seire på den kinesiska marknaden och gör den därför helt vegansk. Vänligt för djuren, miljön och din hud! 
 
Jag kommer att testa fler produkter ur denna seire men dessa tre fick vara först ut. När jag testar produkter vill jag ta max tre stycken nya samtidigt för att itne röra ihop det helt enkelt!