23 oktober 2018

Jag har hittat tillbaka!

 
 
Efter att ha funderat oändligt fram och tillbaka om jag ska fortsätta skriva eller inte. Så har jag bestämt mig för att fortsätta. På mina villkor. Utan stress, press och krav. Det är tre saker jag normalt sätt mår oförskämt bra utav. Men när det gäller mitt skrivande så kan jag inte tvinga fram det, jag vill inte tvinga fram det heller. 
 
Efter en minst sagt turbulent vår/sommar så är hösten äntligen här. Visst är ljuset och värmen ljuvligt under sommarmånaderna. Men den krispiga luften, brända tonerna i modet, alla grytor med godsaker i och på ett sätt mörkret är så ljuvligt!
 
Jag har alltid älskat hösten och våren, på våren märks tydligt en skilnad i beteende hos människor. Man blir ofta gladare, piggare, vi känner att det mesta är möjligt. Längtan efter semester smyger sig på. På hösten kommer längtan efter julsäsongen, att fira högtider med nära och kära, kanske fila på ett nyårslöfte långt i förväg samt fira allhelgonahelgen. 
 
Många ser nackdelar med att det blir kallare, mörkt tidigt och man känner sig trött i stort sätt dygnet runt. Jag ser i det här fallet en hel  rad med fördelar. Jag kan plocka fram alla mina ljuvliga höstdofter (senaste tillskottet är denna ifrån Armani, inte jätte tung men ack så ljuvlig!), skinnjacka, sjalar, boots med klack, rostiga och mustiga toner på ögon makeup. Det regnar ju ofta en del på hösten, mitt tak är av plåt. Så jag hör smattret tydligt ifrån regnet när det slår emot. Så himla härligt! Jag älskar det! 
 
 
Tänk att Uppsala fortfarande visar sig ifrån sin allra vackraste sida trots att det är i slutet av Oktober!
 
En annan ljuvlig sak med hösten är alla bra serier som har börjat nu! Jag har nog aldrig varit så här intresserad av att följa serier som denna hösten! 
 
Serier jag följer just nu: 
 
Vår tid är nu - Säsong 2 började för ett tag sedan på SVT Play
 
Biggest Loser VIP - Cmore / 7:an 
 
Riverdale säsong 3 - Netflix 
 
Dynastin säsong 2 - Netflix 
 
Hyséns - Dplay 
 
The Originals - Netflix 
 
 
Utöver att det går väldans mycket bra på TV just nu så börjar saker som tidigare nämnt falla på plats. Efter att tyvärr ha avslutat en väldigt lång, underbar relation så känner jag att jag är påväg tillbaka. Jag saknar personen ectremt mycket och tror fortfarande att vi en dag kan bli lika bra vänner igen. Tills dess måste vi bli vuxna ifrån varandra. Min mentala hälsa har fått ta en stor del utav sensommaren och början av denna höst. Det är coolt hur vi kan styra oss själva genom positivt tänkande, håller ni med? 
 
Utöver det vanliga så har det hänt en hel del saker som jag kommer berätta om senare, när det känns rätt. Tiden som är kvar av 2018 kommer jag fokusera på att bli stark igen. För det som inte dödar, härdar. 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress