Okej, så är det söndag igen och jag har inte varit så aktiv den här veckan. Familjen har behövt mig och dem går alltid först. Det har varit en känslosam helg, Allhelgona helgen har nog aldrig påverkat mig som det har gjort i år. Det är lite drygt två år sedan min farfar gick bort, det känns konstigt att det redan gått så lång tid. Eller lång tid, det är ju inte så lång tid egentligen. 
 
Jag har fundrat mycket på framtiden under veckan, vad vill jag göra, vart vill jag bo med mera. Jag tänker att jag ska ta tag i den här fem-års planen som jag har pratat om så många gånger. Det är dags nu att jag tar tag i saker och ting. 
 
Jag kan omöjligt vara den ända med prestationsångest och åldersnoja. Min terapeut säger alltid åt mig att jag måste ta det lugnt, andas och leva i nuet. Det är såklart en jätteviktig sak att göra och jag måste bli bättre på det. Men senaste månaderna har jag känt att det bara rullar, jag vill till framtiden nu. Det lockar mig mer än att bara ha det som jag har det nu. Det känns som att det inte går frammåt utan mer i en loop. Det gillar jag inte, jag vill att olika saker ska hända varje dag. Det blir en utmaning, men det kommer att gå! 
 
 
Det är en hel drös med saker jag måste ta tag i den kommande veckan. Ett stort beslut gällande studier, ett stort beslut gällande arbete och ett stort beslut gällande hälsan. Det kommer att gå bra, det vet jag. Men det kommer ta tid och det hatar jag. Jag har fått ett par frågor tidigare om jag har ADHD och det vet jag inte. Jag tror inte det men sånt vet man ju inte förens man kollat upp det och det är inget som ligger på min att göra lista just för tillfället. 
 
Idag beslutade jag mig dessutom för att jag ska unna mig min drömkalender när jag fyller år nästa år. Ekonomi har alltid farscinerat mig, men först nu har jag börjat tänka på det mer och mer. Vad jag vill lägga pengar på och inte. Kalendern är onödigt dyr, det vet jag. Det finns exakt samma modell till en fjärdedel av priset. Inte samma märke givetvis men ändå ett kvalitativt märke. Jag känner dock att, efterssom jag varken röker eller snusar. Jag går sällan ut på krogen, jag äter sällan ute längre. Så jag spar ett par kronor per dag och i april kommer dem få kronorna per dag ha vuxit till den summan som kalendern kostar! Helt rimligt i min mening, hela mitt liv ligger i min kalender och jag går sällan hemifrån utan den. Dessutom så är det ett bra andrahandsvärde i den och jag kommer kunna ha den i minst 10 år om jag är riktigt rädd om den. Vilket jag givetvis kommer att vara! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress