Idag har jag hunnit med extremt mycket. Ledig dag för min del sen väntar en jourvecka. Skönt med en dag ledigt för tvätt och städ! Att göra listan för dagen var lång, gör ni också så. Skriver upp allt ni ska göra? Eller är det bara jag som skriver verkligen allt? Som exempel diska, tvätta, vika tvätten, göra matlådor, byta lakan, bär in saker ifrån bilen osv.  
 
Det är skönt med produktiva dagar som börjar lite slött övergår i lagomt tepmo som slutar med en lång dusch och tv. Älskar det! 
 
Nu är vi ju redan i November, som tiden går! I slutet av december ska jag äntligen till Jenni igen för färg och klipp. Är lite sugen på att byta de röda tonerna emot en hazelnötsbrun fräg. Men det röda har varit med mig länge, det känns mest som mig. Helt galet att det är över tio år sedan jag färgade håret första gången. Det kommer jag aldrig glömma. Inför ett Halloween-disco i lågstadiet lovade mamma mig attt jag skulle få ha rött hår och klackskor på mig. Ni förstår ju lyckan! Men jag vet inte, vi får se vad hon säger! Det är näst intill omöjligt att få en tid hos Jenni, man måste vara ute i extremt god tid. Jag bokade den här tiden redan i juli och då var dem nästan slut! Så är ni sugna på ett flawless hår kika in på hennes instagram @jennikaskikallio
 
 
Jag var förbi stan en snabbis för ett par dagar sedan och fick se att Rizzo hade rea. På senaste tiden har jag blivit helt förälskad i lägre klackar som är bekväma. Förrut var det ju desto högre desto bättre... Men så olidligt on man får i fötterna efter en hel dag i en decimeter höga klackar som man dessutom knappt kunde gå i. Nej fy, skönt att den tiden är förbi. När jag tänker efter så är det inte speciellt mycket jag gillar idag som jag gillade då, för kanske fyra fem år sedan. Min vardag bestod i princip av leggning ifrån H&M med en collegetröja till. Helst någon form av sneakers till. Sådana som gick upp lite på vaden. Ryser av att tänka på det. 
 
Idag däremot vill jag helst gå i pennkjol eller kostymbyxor med ett par nätta klackar. Det känns mer dressat och mer som mig. Som den jag är nu. Dessa är 7,5 cm höga, perfekt höjd för mig som redan är 170 lång. Dem är dessutom ohyggligt sköna, väldigt mjuk läst. Något som är extra viktigt för mig är att känna mig bekväm, vissa dagar går det inte alls och jag känner mig enbart ful och grå. Känns inte allting så mycket lättare när man känner sig snygg och bekväm? Är det bara jag? 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress