13 november 2018

Framtiden ser ljus ut!

 
Den här veckan blir lugn och harmonisk jämfört med förra veckans hektiska schema... Jag hann dock med att både fira fars-dag tv gånger dock i förväg på grund utav att jag var tvungen att gå in och jobba i söndags. MEN jag fick lite tid över och hann få till en middag med en utav det bästa, Pihlen såklart. Däremot blev ingen av oss speciellt imponerade utav pinchos denna gång, det tog otroligt lång tid innan vi fick både dricka och mat. Självkalrt får man ta hänsyn till att det är mycket besökare med mera. MEN det var inte överdrivet mycket folk faktiskt, så det var något annat tokigt... 
 
Vi fortsatte vidare för att bara prata om framtiden och diverse annat på Kitchen & Table, alltid lika trevligt där! Det fick bli alkoholfritt bubbel för min del efterssom jag körde och det var absolut inga probelm. Vi har alltid trevligt när vi träffas. Skönt att det blivit mycket oftare på senaste tiden! 
 
 
Snart är det ju dags att inhandla julklappar, jag tänkte att jag skulle tipsa lite om vad man kan köpa till nära och kära. Vad tror ni om det? Jag tänker mig att det blir en liten serie med kanske två inlägg i veckan fram tills kanske lucia? Jag ska fundera på det! 
 
Kände mig så otroligt snygg under middagen faktiskt, jag testade min nya palett ifrån Huda Beauty. Lite besviken på hur skuggorna lag sig på locket, men efter två lager så blev det riktigt bra faktiskt! 
 
Jag filar fortfarande på min fem-årsplan, men den är snart klar faktiskt! Självklart kommer jag att visa er den då. Men, fem år är en lång period och jag tänker mig göra en plan för resten utav året också. Den kommer imorgon!