- WOW, vilket väder vi har idag! 23 grader ute! Helt underbart. Jag har faktiskt haft altandörrarna öppna hela dagen medans jag har jobbat framför datorn. Det blev inte riktigt som jag planerade men jag är glad ändå! Idag slutade jag lite tidigare än vad jag brukar, men jag började också tidigare! 
 
Tyvärr blir det ingen sneakpeak på min "giftiga" blus, det är verkligen alldeles för varmt idag för att ha den på sig. Jag visar den när det har blivit svalare! 
 
Idag har jag börjat lite med min lilla minirenovering, jag ska måla om en vägg, sätta upp en gardinvägg, köpa ny säng, sätta upp lite grejer på väggarna och byta ut all min kromade inredning till mässing! Det kommer bli puder/kalkrosa, mörkbrunt, guld och marmor. HUR snyggt tror ni inte det kommer bli?! 
 
Här är lite av mina nya dekorationer, jag har alltid älskat parftmflaskor och faktiskt tjatat till mig dessa av mamma. Valentinoflaskan är helt klart min favorit, den är så himla vacker! Min akrylhållare är ifrån Cocopanda.se just nu är den dessutom på rea, den finns här klick! Jag har mina favoritläppglans i den, dem ifrån YSL är verkligen perfekta nu när solen skiner så mycket. Efterssom det är glitter i så reflekteras det så himla vackert! 
Lampfoten är ifrån Åhléns och glödlampan är ifrån Ikea! Jag ska inte ha dem stå såhär utan dem ska in allihopa i ett litet vitrinskåp bredvid mitt sminkbord! Det kommer bli så bra när det är klart. Det är ju även tänkt att jag ska ordna en liten liten mini walk-in som vi faktiskt ska börja med supersnart! Det ska bli så skönt att få ordning på allting efter ett antal månader. 
 
Har ni något tips på hur jag kan göra med förvaringen i själva garderobsdelen. Den kommer vara ca en meter djup och tre meter bred. Tanken nu är att det ska bli mestadels hyllor där jag kan ha mina smycken och väskor,  lådor längst ner så jag kan förvara mina skor i samt någon form av hänganordning. Givetvis ska en spegel in där också. Som ska spraymålas i guld. För närvarande är även en krom-färgad! 
 
Nu ska jag sätta mig i solen med min favoritbok en timme! 
 
PUSS -M💋
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress