'
 
- Idag klev jag inte upp förens halv tio. Jag vaknade än en gång av solens strålar och fågelkvitter. Är sommaren verkligen här nu? Redan? I början av maj? Känns inte allting så mycket lättare nu när det är varmt ute, himlen är blå och dagarna känns längre. Bara det är ju ett lyckopiller i sig! 
 
Snart är tvätten klar med rena lakan, idag vårstädar vi hela tomten och fixar på alla altaner. Det är så skönt att få fram duk på bordet, blommor i krukorna och små fina ljuskoppar. Jag visar er när det är helt klart! 
Vårstädningen håller inte bara rum utomhus utan även inne, allting ska skina. Ända ifrån golvlist till tak. Städningen resulterade även i att jag hittade denna primer ifrån Becca. Som varit spårlöst försvunnen sedan i jaunari med diverse annat trevligt. Så det var härligt att den kom fram! Har ni testat denna? Den är magiskt bra! 
 
Här kommer dagens jag vill, borde & måste lista! 
 
Jag vill...
- ligga och sola med en bra bok 
- åka till stan och äta sallad i parken
- gå och klippa mig 
 
 
Jag borde...
- möblera om 
- göra matlådor
- åka till gymmet 
 
 
Jag måste...
- packa ihop rester ifrån ett paket och slänga 
- byta lakan (varje torsdag & söndag) 
- jobba någon timme för att få helg tidigare!
 
 
Utöver det här på dagens lista är det lite annat jag behöver ta tag i, men det löser jag en annan dag! Nu ska jag sätta mig för att se vad jag tror är sista avsnittet av Riverdale, i väntan på att mamma kommer hem med ett paket ifrån MM-Sports! Jag visar er lite senare vad som finns i paketet! Men kort sagt så är det motivation på burk som ligger där i haha...
 
Nu ska jag njuta av solen med datorn och en kanna iskallt vatten med blåbär och citron! 
 
PUSS-M💋  
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress