(null)

(null)

- Idag vaknade jag inte av solen. Utan av en ilsket tjurande brandvarnare som berättar att den har låg batterinivå... Inte speciellt kul sätt att vakna en fredagsmorgon kan jag tycka. 

Mitt eviga letande efter ett par nya stilsäkra, bekväma glasögon. Som jag känner vacker och bekväm i, börjar gå emot sitt slut. Det kommer bli ett par ganska stora bågar. Troligen dem på första bilden ifrån Gucci. Efter att jag hittade mina fantastiska solglasögon ifrån dem så blev jag lite fast faktiskt. Jag gillar att dem är sköldpaddsfärgade, det blir lite hårt med en helt svart båge. Dem röda är ju SÅ coola, men jag ska ha dessa enbart till jobb och i mitt jobb har jag en del möten vilket gör att jag vill känna mig och se ut som en powerkvinna! 

För ett par år sedan kunde jag aldrig tänka mig att ha glasögon till vardags, sedan ändrades de och jag ville helt plötsligt ha ett par. Det har gått i vågor det där, men nu behöver jag det för att inte ha ständig huvudvärk så fort jag sitter framför en dator. Tack och lov behöver jag inte ha det när jag kör bil. Än, men det kommer väll med åren det också haha...

Nu gillar jag verkligen sekreterare looken. Pennkjol, blus, kavaj, klackar, uppsatt hår, vackra smycken. Det känns som att "kontors modet" alltid varit inne. En tidlös stil helt enkelt! Det kan anses vara lite tantigt ibland. Men en klassisk kvinnlig stil är så himla vackert tycker jag. 

Idag jobbar jag inte heldag, utan effektiviserar jobbdagen istället! Det är skönt att göra så på fredagar tycker jag. Det blir en skön avslutning på en vecka som gått i högt tempo trots en röd dag igår... Det är svårt att se mitt jobb som ett "riktigt" jobb... Inte för att det på något sätt är på låssas. Men det är så roligt. Det är fantastiskt att arbeta med något som man själv tycker är roligt, i en bransch som är så framåt som sociala medier. Jag är verkligen lyckligt lottad som får syssla med det här varje dag. 

Nu ska jag in och göra pannkakor till frukost. Med frukt och chokladsås. Mums! Sessan är hemma idag och gör mig sällskap, ikväll ska jag umgås med ungdomarna ett par timma. Höra vad som hänt i veckan hos dem. Jag tycker det är väldigt viktigt att det finns fritidsgårdar ungdomar kan vara på. Det är skönt att inte alltid vara hemma. Hur känner ni?

PUSS -M💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress