- Idag hände det igen! Träningskorna och sportbhn åkte på. Efter allt för lång paus i träningsväskan. Jag sitter stilla på min rumpa hela dagarna famför min dator. Det ger påfrestningar på hela mig. Det gör ont i ryggen, rumpan, svanskotan, benen eller ja. Det gör faktiskt ont i hela kroppen av att bara sitta stilla. Så därför behöver jag göra en förändring. Själva kosten har jag redan lagt om och äter otroligt mycket bättre nu än vad jag gjorde för ett tag sedan. Träningen har dock fått lida, nytt jobb och mer jobb har både för och nackdelar. Den 25:e är det fantastiskt men alla andra dagar är det bara roligt. Det finns inte lika mycket fritid som jag hade förrut, vilket också är en del av att bli äldre det vet jag. Med åldern så kommer ju även mer eget ansvar inte minst med kost och träning. Det har gått aldeles för lång tid där jag bara har kört små korta pass hemma. Nu måste jag öka takten. Snart är det ju midsommar! 
 
 
Idag smakade jag den här BCAA:n ifrån XLNT.  Är så imponerad av smaken, den var så himla god! Blandat med isbitar så är det helt magiskt
 
 
Jag tänkte börja med en kul utmaning som jag hörde om i min favoritpodd (Säker-stil podden!) Där dem startade en utmaning om att komma iform till midsommar med hjälp av olika knep... Det är 25 dagar kvar till midsommar idag och jag startade min utmaning med att ta en power walk på fem kilometer. Det var jobbigt, men väldigt skönt när jag kom hem och satt mig på trappan... Det kommer bli en egen kategori som jag kommer döpa om utefter vad det är för utmaning jag håller på med! 
 
Det första jag kommer att göra i och med den här lilla satsningen fram tills midsommarafton är följande:
 
- Äta frukost i form av gröt.
- Röra mig minst 90 minuter varje dag. 
- Öva rörlighet fem minuter varje dag. 
- Köra 15 pass på gymmet. 
- Gå 12.000 steg per dag 
 
Jag ändrar ofta väldigt mycket på en gång. Men detta tycker jag är fullt rimligt faktiskt. Nu ska jag ta mig en lång kall dusch och testa en ny inpackning! Vi hörs redan imorgon igen, då med ett känsligt inlägg! 
 
PUSS -M 💋
 
 
 
(Bild ifrån min lilla bokhylla vid skrivbordet!) 
 
 
- Vilken vecka jag har framför mig. Det kommer att bli hektiskt, tufft, svårt och långa dagar men framförallt så himla kul! Såhär ser veckan ut! 
 
Måndag
"Vanlig" arbetsdag med möten etc
- Kolla upp vilka böcker jag ska köpa till kursen
 
Tisdag
- Möten inbokade hela eftermiddagen. 
- Extrajobb på gården 
 
Onsdag
- Möten inbokade på förmiddagen. 
- Boka in nästa veckas möten 
- Extrajobb på gården 
- Städdag (istället för torsdag) 
 
Torsdag 
Planera mammas födelsedagstrip 
-  Ev åka till banken 
- Tipsa om sista minuten morsdagspresenter 
- Åka till morfar som fyller år 
 
Fredag 
-Jobb som vanligt 
- Planera nästkommande jobbvecka 
- Extrajobb på gården 
 
 
Lördag 
- Bara ta det lugnt, vi får se vad som händer. Jag ska INTE planera något 
 
 
Söndag 
- Mors dag!! 
- Planera nästa vecka 
- Byta lakan 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har varit borta härifrån senste tiden av en del anledningar, det finns en massa förklaringar som ni kommer att få reda på i sinom tid. Jag lovar er.
 
Nu ska jag smörja in mig, efter en dag på loppis med mormor. Jag kom hem, kollade mig i spegeln och ser ut som en kräfta... Hela ansiktet, armar, axlar & nacke. Det känns som att jag har feber och de bränner överallt. Mamma bokstavligen duschade mig i en fuktmist ifrån Kicks, den finns här klick! 
 
Jag glömde helt enkelt solkräm, för jag får ju ändå aldrig färg. Så smörj in er! Överallt, och gör det flera gånger om dagen hela tiden! 
 
Nu är det dags att låta mamma gå loss med fuktmasker och fuktkräm i hela mitt ansikte. Det gör alltså ont att applicera det själv. Usch. Sov gott med er, så hörs vi imorgon! 
 
PUSS-M💋
(null)

(null)

- Idag har jag varit ute och flängt över hela Uppsala känns det som. Det är så skönt  att få saker gjort på söndagar, då känns det inte lika jobbigt när det plötsligt är måndag morgon igen! 

Efter en snabb visit på Gränby, där jag kramades lite med Alex och pratade med henne. Kikade på lite nya set som kommit in, ni måste verkligen gå in och kika i Hunkemöller-butiken på Gränby om ni får tid! Så mysigt! Efter det hade sessorna snappat upp att det var dags för glass. Jag testade denna ifrån Barebell och den var magiskt god! Det var perfekt storlek också. Lagom mycket så det stillar suget liksom haha. 

Nu är vi snart hemma igen och ska göra lite kvällsmat. Idag blir det någon form av buffé av helgens all mat. Efter maten blir det någon form av jobb ett tag. Så det inte blir så mycket att göra imorgon! Skönt med en lugn start på veckan. Det blir en intensiv jobbvecka nu. Men det kommer bli så roligt också! 

PUSS -M💋