- Måndag eftermiddag, med solsken, vind i gardinerna och Säkerstil-podden i högtalarna. Jag plockar lite hemma och väntar på att telefonen ska ladda klart innan jag tänkte ta mig till gymmet igen. Det var längesen och jag vill dit nu, mer än någonsin tidigare! 
 
Jag ska förbi Vänge och både skicka och hämta paket. Jag beställde en jeanskjol ifrån Levis som var förstor till min förvåning. Så vi får se om denna passar helt enkelt! En myströja och ett Noir set fick följa med också. Jag hoppas att bh:n passar, det är lite knivit just nu att hitta i rätt storlek. Men det gick galant på Ullared, så om inte annat får jag nöja mig med dem!  
 
Jag tänkte tipsa om dessa tuggumin ifrån Extra! Dem smakar verkligen färscht av äpple. Mums! Jag har kört på samma smak länge "sweet mint" och innan det var det dem gula som smakar frukt! Jag tänker inte byta ut mina mint tuggummin men dessa får definitivt en andraplacering. Roligt att hitta nya somriga saker som dessutom är sockerfira! 
 
 
Veckan som kommer är väldigt lugn. Det är inte speciellt mycket att göra egentligen. Tänk att det redan är midsommar. Det känns som att det var valborg förra helgen... Har ni några traditioner kring midsommar? Vi är dåliga på det tyvärr. Det vi gör som kommer närmst en tradition är nog att äta jordgubbar och färskpotatis ( inte tillsammans då).
 
Jag har en del saker jag vill, borde och måste göra i veckan. Så här kommer listan! 
 
Jag vill...
- Träffa & kramas med  *****
- Träna 
- Få iordning i mitt hus (garderobs delen) 
- Ha myskväll
 
Jag borde...
- Tvätta lakan
- Göra matlådor 
- Rensa igenom mina filmer (tar för mycket plats) 
 
Jag måste... 
- Ringa tele2 om mitt abbonemang 
- Betala räkningar 
- Göra i ordning i lådan under sminkbordet
 
 
Om jag för ett år sedan visste att mitt liv skulle se ut såhär så hade jag nog inte trott den som sa det. Ibland behövs det bara rätt person för att allting ska falla på plats... 
 
Nu ska jag packa ihop paketen och äta middag innan gymmet!
 
PUSS -M💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress