- Jag vet inte hur jag ska börja, de senaste dagarna har varit så fantastiska. Jag har lagt er lite åt sidan och en del av er förstår garanterat varför. Men jag saknar er alltid lika mycket när jag inte berättar saker för er så idag tänkte jag att jag ska visa er lite saker jag införskaffat mig, en gammal favorit och en stickig sak! 
 
I fredags tog jag helg redan vi ett för att åka med mamma och sessan till stan. En av de anledningar att vi åkte in var för att vaccinera oss emot TBE, köpa en kudde på IKEA och sedan bio med Emma på eftermiddagen. 
 
Mamma var väldigt snabb med att uppmärksamma att jag hade tre läpprodukter i liknande nyanser haha. Men det är så, jag känner mig mest bekväm i dessa och  det är något som är väldigt viktigt för mig. Att känna sig bekväm & vacker. Som en powerkvinna helt enkelt! 
 
Så ifrån vänster till höger! Det första är ett liquidlipstick från Anastasia i färgen crush, det kan ni köpa HÄR klick!  Det andra en läppolja ifrån YSL som vårdar och ger glans. Det är lite lite lite piggmentering i det så att det skimmrar i en väldigt ljust prinsessig-rosa. Det hittar ni HÄR, finns i många andra fina färger också!  Tillsist en krämig dröm också det ifrån YSL ett utav deras rouge voulpté läppstift i färgen 8. Det kan ni köpa HÄR (det ser mörkare ut än det är!)
Alla YSL:s produkter doftar helt magiskt, dem är också fantastiskt bra! 
 
 
Inne på IKEA såg jag till min stora besvikelse att mina favoritpåslakan ska utgå ur sortimentet. Visserligen har jag dubbla uppsättningar av dem. Men lite tråkigt är det ju ändå kan jag känna i alla fall! 
På växtavdelningen hittade jag den här vackra blomman som var vass som en nål. Jag skulle ta bort lite damm för att fota den och stack mig så det sipprade ut en liten droppe blod ur mitt finger. Lite som i törnrosa när hon sticker sig på spinnrocken. 
 
Mamma skrattade och skakade på huvudet när jag berättade att jag börjat blöda efter att ha rört en blomma. Det hela grundade sig givetvis inte i att hon tycker det är kul att jag "gör illa" mig utan att jag är ganska klantig och gör ofta illa mig på väldigt konstiga saker haha...
 
 
Vi var inte länge alls på IKEA den här gången och sprang nästan genom hela varuhuset. När vi gick förbi avdelningen för glas och porslin fångades dock min blick utav dessa fantatstiska glas. Två stycken fick följa med hem helt enkelt. Jag tänker att dem ska invigas med någon god somrig bål på midsommarafton! Kankse ställer moster upp på att spela mitt nya spel som vi båda köpte nere i Ullared! Prosecco-pong! Vet inte vem av oss som skulle klara det bäst faktiskt haha. 
 
Nu öser regnet ner utanför altandörrarna, så sommar-idylliskt ändå. Jag älskar regn, det är så mysigt. Plus, det hör väll ändå till lite när vi bor i Sverige... Jag ska dricka upp mitt te och kolla klart på ett avsnitt utav outsiders. Kollar ni på det? Vad tycker ni om det i så fall? 
 
PUSS -M💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress