7 juni 2018

Pirrig

På önskelistan

 
-Sedan vi hördes sist har jag blivit med lugg! Eller ja, någon form av lugg i alla fall. Är så himla nöjd, trivs så bra i det! Känner mig så feminin, elgenat och otroligt vacker. Konstigt hur en liten liten ändring kan göra en så stor skillnad... 
 
Jag har så ont i min kropp nu så det är skrämmande. Efter hela förmiddagen i bilen och hela eftermiddagen springandes inne på Gekås i mina skinn- ballerinas ifrån Michael Kors, som är så löjligt platta och tråkiga att gå i. Men jag glömde mina sköna, älskade springskor hemma på trappan... 
 
Generellt så är jag egentligen lite över den här shoppinghetsen som är på Gekås. Men bh:ar som ger fantastisk form och framförallt helt underbart stöd är svårt att motså. Dem hade även stay-ups för under fyrtio kronor?! Det är ju helt galet... Jag har en del saker att visa er, men ni får se när vi är helt klara med våra tre (?!) shoppingdagar.
 
Det var tre år sedan jag var hit sist, en mysig tradition vi har i familjen sedan fem år tillbaka. Vi hyr ett litet hus när vi här och umgås. Det är en helt annan sak att umgås med mamma, moster och mormor ensam. När inte små-sessorna är med. Mer som det var förrut när jag var ett litet barn själv. 
 
Vi skrattar så vi får ont i magen, springer genom hela varuhuset flera gånger, tappar bort varandra och hittar saker åt resterande familj. Det är så skönt att åka hemifrån bara ett para dagar. Själva vägen hit är väldigt idyllisk. Det är verkligen Sverige så som man tänker sig, ängar, åkrar, små byar, större städer, Vättern och vår favorit loppis i Smålandstenar. Den är så himla bra med bara en massa fina antika saker, glas och vackra prynadssaker. 
 
Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera er här, men jagkan säga att livet har fått en lite spännande twist senaste tiden. Det pirrar i hela kroppen av att bara tänka på det, men ni får höra mer om det senare. 
 
Nu ska jag tvätta ansiktet med lite nya produkter som jag håller på att testa för att ge er en stor reccenssion! 
Godnatt med er, så lovar jag att vi hörs imorgon på förmiddagen. 
 
PUSS -M💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress