(null)

- Det känns som att huvudet är dubbelt så stort, hela kroppen värker, irritationen över hur ofattbart korkade många människor är ligger på 100 av 100. 
Listan på saker som skulle inhandlas är så gott som avbockad. Väskan är backad, håre är tvättat och vinet står i kylen. Imorgon åker vi hem igen. 

Efter 2 dagar inne på Gekås så är jag helt slut. Jag har inte köpt sådär våldsamt mycket saker i år, kollat mycket på kvalité samt innehåll i det jag har köpt. Mestadels praktiska saker men också en del "bara för att". Bland annat ett så himla fint set med en pennkjol och en mjuk kavaj med trumpetärm, 5 stycken silkessjalar och prosecco Pong. Ja, en hel del mer saker också men just dem är jag extra glad över! 

Idag såg min korg ut såhär (se bilden), det blev inte jättemycket saker men å andra sidan så har jag egentligen mer än jag behöver hemma.   Det är vår egna lilla tradition att åka på en mini weekend ner hit varje år. 

Jag hittade även alla säsonger av Sex and the City (som förövrigt firar 20 år i år) i en box som jag fick av mormor. 

Har ni varit nere på Gekås? Det är en skräckblandad förtjusning faktiskt. Det är ungefär lila kul att bara stanna upp och kolla på alla människor som är där som att faktiskt gå runt och titta.  Jag hittade faktiskt mina favoritstrumpor ifrån Levis också. Vita ankelsockor, helt magiskt mjuka! 

I övrigt så händer det inte så jättemycket i helgen. Imorgon åker vi ju bil större delen av eftermiddagen/ kvällen. På söndag ska jag in till stan och fixa med lite saker och sedan måtta för en ny säng i mitt hus! 

Ikväll är det vin & spelkväll i köket som gäller för allihopa. Vi hörs imorgon igen! 

PUSS -M💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress