- Idag har jag jobbat intensivt med både jobb, uppackning, genomgång av min privata mejl som hade över 3000 oöppnade mejl i inkorgen... 
 
Snart ska en tvättmaskin gå igång med kläder inför min lilla sessas sommaravslutning imorgon bitti innan jobbet. Efter jobbet ska jag till stan för ännu en eftermiddag/kväll på bryggan. Det ska bli härligt, imorgon ska ett hett ämne diskuteras. Kan ni gissa sällskapet? 
 
Men, till den M A G I S K A produkten jag ska berätta om idag. Nämligen denna body-lotion ifrån Dove som gradvis ökar sin färg. Så det är som en lättare brun utan sol, som ger ett helt magiskt glow. Den doftar gott, sjunker in i huden snabbt och blir inte "klibbig" efteråt... Lite oförskämt lågt pris på en så himla bra produkt. Men det är ju bara positivt för mig som verkligen älskar den. Den finns att köpa på Åhléns HÄR klick! 
 
Det ända som är lite svårt med denna ljuvliga produkt är färgen på den, som ibland gör att det blir några små fläckar någonstanns. Men det är absolut inget som är så irriterande att jag stör mig på det mycket. 
 
Nu är det dags att ta tag i tvätten, tvättar ni kläder innan ni använder dem första gången? Alltså direkt när ni köpt plaggen? Jag tvättar alltid mina underkläder innan jag använder dem första gången. Av olika skäl, men så är det i alla fall! 
 
Längtar så jag spricker tills imorgon, det händer många roliga saker så vi hörs då! 
 
PUSS -M💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress