(null)

- Jag längtar så jag spricker till dem sista tvp veckorna i juli. Semester! Som jag behöver andas ut, ta det lugnt, göra roliga saker, träna ordentligt. Gud så härligt! 

Igår tränade på gymmet igen, första gången på väldigt länge. Det var så himla skönt. Jag kände mig så stark. Både mentalt och fysiskt. Något jag fått betala för idag kan jag säga. Träningsvärken är olidlig. Det började redan igår, men idag är det hemskt. 

Såklart ser jag på det som att det är bevis på att jag verkligen gjorde något bra och min kropp har tagit emot det bra. Men usch vad irriterande det är just nu.

Över midsommar har det inte hänt något speciellt. Jag har varit hemma med familjen bara. Skönt med en extra helgdag.

Jag har faktiskt aldrig varit speciellt mycket för att vars ute när alla andra är det. Av många olika anledningar, men jag tycker det är skönt att vars hemma, se på film, gå omkring i myskläder, plocka i lådor, läsa en bok. Ja det finns massor av saker jag hellre gör än att vara ute och dricka alkohol tills jag får minnesluckor och kräks. Nej, det är inte min grej. 

Ibland är det trevligt att ta ett glas, vara ute några timmar och bara släppa loss. Men det är sällan jag tycker det. Jag känner att det alltid har varit jag som har "mammarollen". Det är jag som oroar mig över allting och jag känner att det är värt att dricka alkohol i mängder ute. 
Jag shoppar hellre upp pengarna! 

För ett par år sedan kände jag mig som en tönt, utstött och icke-populär när de flesta av mina vänner var ute och drack i någon park eller på någon hemmafest med alldeles för mycket människor på. 

Det kändes som att det var fel på mig för att jag inte drogs till den typ av saker. Alkohol. 

Idag flera år senare så känner jag att jag är på den andra sidan av planket. Jag har inga problem med att ligga hemma i sängen med datorn i knäet och tv:n på. En skål popcorn bredvid och ett glas iskall cola zero. Så ljuvligt.
 
Jag tycker att det är mycket trevligare att ta ett glas eller två en eftermiddag på en AW eller med en kompis. Än att gå ut varje löningshelg. 

Det handlar om att vara trygg i sig själv. Under helgen har jag fått många meddelanden, med texten 

" Är du bara HEMMA?!" 

Helt ärligt så blir jag lite provocerad när folk skriver så. Det kan finnas många anledningar till att människor inte vill dricka alkohol i stora folkmassor. Det får man acceptera helt enkelt. 

Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok och drömma mig bort en stund.

PUSS -M💋
 
- Måndag eftermiddag, med solsken, vind i gardinerna och Säkerstil-podden i högtalarna. Jag plockar lite hemma och väntar på att telefonen ska ladda klart innan jag tänkte ta mig till gymmet igen. Det var längesen och jag vill dit nu, mer än någonsin tidigare! 
 
Jag ska förbi Vänge och både skicka och hämta paket. Jag beställde en jeanskjol ifrån Levis som var förstor till min förvåning. Så vi får se om denna passar helt enkelt! En myströja och ett Noir set fick följa med också. Jag hoppas att bh:n passar, det är lite knivit just nu att hitta i rätt storlek. Men det gick galant på Ullared, så om inte annat får jag nöja mig med dem!  
 
Jag tänkte tipsa om dessa tuggumin ifrån Extra! Dem smakar verkligen färscht av äpple. Mums! Jag har kört på samma smak länge "sweet mint" och innan det var det dem gula som smakar frukt! Jag tänker inte byta ut mina mint tuggummin men dessa får definitivt en andraplacering. Roligt att hitta nya somriga saker som dessutom är sockerfira! 
 
 
Veckan som kommer är väldigt lugn. Det är inte speciellt mycket att göra egentligen. Tänk att det redan är midsommar. Det känns som att det var valborg förra helgen... Har ni några traditioner kring midsommar? Vi är dåliga på det tyvärr. Det vi gör som kommer närmst en tradition är nog att äta jordgubbar och färskpotatis ( inte tillsammans då).
 
Jag har en del saker jag vill, borde och måste göra i veckan. Så här kommer listan! 
 
Jag vill...
- Träffa & kramas med  *****
- Träna 
- Få iordning i mitt hus (garderobs delen) 
- Ha myskväll
 
Jag borde...
- Tvätta lakan
- Göra matlådor 
- Rensa igenom mina filmer (tar för mycket plats) 
 
Jag måste... 
- Ringa tele2 om mitt abbonemang 
- Betala räkningar 
- Göra i ordning i lådan under sminkbordet
 
 
Om jag för ett år sedan visste att mitt liv skulle se ut såhär så hade jag nog inte trott den som sa det. Ibland behövs det bara rätt person för att allting ska falla på plats... 
 
Nu ska jag packa ihop paketen och äta middag innan gymmet!
 
PUSS -M💋
 
- Jag vet inte hur jag ska börja, de senaste dagarna har varit så fantastiska. Jag har lagt er lite åt sidan och en del av er förstår garanterat varför. Men jag saknar er alltid lika mycket när jag inte berättar saker för er så idag tänkte jag att jag ska visa er lite saker jag införskaffat mig, en gammal favorit och en stickig sak! 
 
I fredags tog jag helg redan vi ett för att åka med mamma och sessan till stan. En av de anledningar att vi åkte in var för att vaccinera oss emot TBE, köpa en kudde på IKEA och sedan bio med Emma på eftermiddagen. 
 
Mamma var väldigt snabb med att uppmärksamma att jag hade tre läpprodukter i liknande nyanser haha. Men det är så, jag känner mig mest bekväm i dessa och  det är något som är väldigt viktigt för mig. Att känna sig bekväm & vacker. Som en powerkvinna helt enkelt! 
 
Så ifrån vänster till höger! Det första är ett liquidlipstick från Anastasia i färgen crush, det kan ni köpa HÄR klick!  Det andra en läppolja ifrån YSL som vårdar och ger glans. Det är lite lite lite piggmentering i det så att det skimmrar i en väldigt ljust prinsessig-rosa. Det hittar ni HÄR, finns i många andra fina färger också!  Tillsist en krämig dröm också det ifrån YSL ett utav deras rouge voulpté läppstift i färgen 8. Det kan ni köpa HÄR (det ser mörkare ut än det är!)
Alla YSL:s produkter doftar helt magiskt, dem är också fantastiskt bra! 
 
 
Inne på IKEA såg jag till min stora besvikelse att mina favoritpåslakan ska utgå ur sortimentet. Visserligen har jag dubbla uppsättningar av dem. Men lite tråkigt är det ju ändå kan jag känna i alla fall! 
På växtavdelningen hittade jag den här vackra blomman som var vass som en nål. Jag skulle ta bort lite damm för att fota den och stack mig så det sipprade ut en liten droppe blod ur mitt finger. Lite som i törnrosa när hon sticker sig på spinnrocken. 
 
Mamma skrattade och skakade på huvudet när jag berättade att jag börjat blöda efter att ha rört en blomma. Det hela grundade sig givetvis inte i att hon tycker det är kul att jag "gör illa" mig utan att jag är ganska klantig och gör ofta illa mig på väldigt konstiga saker haha...
 
 
Vi var inte länge alls på IKEA den här gången och sprang nästan genom hela varuhuset. När vi gick förbi avdelningen för glas och porslin fångades dock min blick utav dessa fantatstiska glas. Två stycken fick följa med hem helt enkelt. Jag tänker att dem ska invigas med någon god somrig bål på midsommarafton! Kankse ställer moster upp på att spela mitt nya spel som vi båda köpte nere i Ullared! Prosecco-pong! Vet inte vem av oss som skulle klara det bäst faktiskt haha. 
 
Nu öser regnet ner utanför altandörrarna, så sommar-idylliskt ändå. Jag älskar regn, det är så mysigt. Plus, det hör väll ändå till lite när vi bor i Sverige... Jag ska dricka upp mitt te och kolla klart på ett avsnitt utav outsiders. Kollar ni på det? Vad tycker ni om det i så fall? 
 
PUSS -M💋