Vilken dag det har varit, jag sov ut. Gick inte upp förens vid lunch egentligen. Gick igenom mejlen och jobbade undan lite annat. Igår kväll började jag skriva på en krönika och en novell. Båda två ifrån mitt eget liv, krönikan om tre händelser som hände samma dag. Samt en dröm, drömmer ni tydliga händelser? Kommer ni ihåg myket detaljer? 
 
Det gör nämligen jag, inte att jag drömmer om saker jag varit med om eller så utan bara väldigt tydliga saker som utspelar sig lite var stanns ute i världen. 
Så vi får se hur det går med dem respektive texterna, jag hoppas såklart på det bästa! 
 
Efter att jag fixat och donat lite framför datorn så åkte vi iväg för att se om det fanns några hjortron klara än, men tyvärr fanns inte det... 
 
 
Vi åkte förbi ett ställe med en massa skyddsrum ifrån fyrtiotalet. Ett av dem var öppet för att gå in och kika i. Det kändes som i en film faktiskt. Inget märkvärdigt där inne men ändå häftigt att det är så bra bevarat efter så många år som det inte varit i bruk. 
 
Det är så vackert här uppe, lite överallt finns det en massa fina små vattendrag som leder till en sjö eller en älv. Det är så fridfullt och lugnt här uppe, verkligen vad jag behövde nu efter en minst sagt kämpig vår... 
 
Nu ska jag sjunka ner i soffan med en ansiktsmask och film. Imorgon väntar ett cirkelpass!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress