15 juli 2018

Strandad i Luleå

 
 

Nu sitter jag, efter mycket om och men på hotellrummet på Scandic Luleå. Jag som har längtat hem hela dagen. Mitt plan blev ombokat tjugofyra timmar. Anledningen var att det inte fanns någon personal till flighten. Men hur kan man sälja flygbiljetter till ett plan som som inte haft personal på trettiosex timmar? Om inte annat hade dem ju kunnat informera om detta lite tidigare än två timmar innan utsatt tid... 
 
Jag är så extremt besviken på all lokaltrafik och de flesta bolag som transporterar människor. Självklart kan det komma upp saker som gör att det blir förseningar. Men hur är det möjligt att det nästan aldrig är i tid? På riktigt, det är ju uppenbarligen samma problem i hela landet. Kan dem inte ändra tidtabellerna så att dem går ca tider istället. När det ändå alltid är förseningar... 
 
Nåväl, en gratis hotellnatt har ju aldrig skadat egentligen. Men det känns ju surt att både nattåget och alla andra flighter som gick nu på kvällen var fullbokade. 
 
Jag får helt eneklet utnyttja tillfället och simma lite i poolen, basta en stund efter och sova mitt i sängen. Jag tror att jag ska införskaffa mig helt vita lakan. Är det inte en lite lyxig känsla ändå? Precis som på hotell. 
 
Jag ska sikta på att gå upp tidigt imorgon, äta lång frukost och fortsätta skriva på mitt projekt. Jag hoppas på att det resulterar i något riktigt bra! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress