- Ett bildregn ifrån dem första fyra dagarna här uppe i Norrland. Det finns så mycket fina platser att fota på så det är inte klokt... 
 
Meningen med den här resan var såklart att umgås med pappa, Heléne, farmor och Gösta. Men också för att bara komma bort. Göra det jag själv känner för, vila och inte fundera så mycket på omgivningen. Det är först när man stannar upp och tänker som man inser att det har gått i ett jäkla tempo senaste halvåret. Det har verkligen gått i tvåhundra sedan i januari i år och det är såklart roligt att det är fart och fläkt men jag är för ung för att gå in i väggen nu. Det måste få ett stopp med all hets gällande kroppspositivitet, mat, vikt, pengar, flytta hemifrån, vad man jobbar med. Det får helt enkelt räcka nu. Jag skulle aldrig någonsin se ner på någon som jobbar och tjänar pengar, som kan försöja sig själv. Woaow vad det är häftigt, i alla fall för mig. 
 
Det är sådana HÄR saker vi bör lägga vikt i när vi väljer vår umgängeskrets.
 
-Märker du att du har människor omkring dig som alltid till varje pris bara MÅSTE vara bäst. Skippa den personen! 
 
-Märker du att er vänskap inte är ömsesidig. Att han eller hon tar dig förgivet och förutsätter att DU alltid ska finnas där. SKIPPA DEN PERSONEN. 
 
- Märker du att din kompis sällan är glad för din skull, men gärna kastar hans/ hennes lycka i ditt ansikte? Skippa den personen. 
 
- Märker du att du ofta blir tillfrågad sist att göra något för att "ingen annan kunde" men när det är tvärt om så förväntar han eller hon sig att du alltid ska fråga henne / honom först? Skippa den personen! 
 
- Märker du att din kompis snackar skit om hans eller hennes andra kompisar. Försök stoppa det. Skitsnack har ingen varit lycklig av i längden! Skippa den personen! 
 
- Märker du att din lycka ofta är midre värd än hans eller hennes lycka? Se till att prata om det, försök lösa det. Händer inget, skippa den personen! 
 
Jag tror genuint på att innan man kan älska någon annan och ge sitt liv till den personen så måste du älska dig själv. Det bara är så. Jag är inte näjd med hur mitt liv är idag. MEN jag jobbar varje dag emot mina drömmar. Dem skrämmer mig lite och snart kommer det ske ännu stärre förändringar men för nu, så jobbar jag med att älska mig själv mer och mer för varje dag som går. Det känns tomt utan **** men snart ses vi igen och då är det som det ska vara! 
 
Nu ska jag sätta mig på bryggan och lyssna på en ljudbok, så lugnt och fridgullt här uppe. Men, såklart saknar jag rusningen på stan en löningsfredag. Men, för nu är det alldeles perfekt med en spegelblank sjö, sol och en bra bok! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress