Fina fina fina Piteå (Rådhustorget) 
 
 
Ett helt magiskt tyg jag ska sy en pennkjol av! 
 
Det här är nog en utav det godaste rätterna jag har ätit i hela mitt liv.! (Pepparbiff) 
 
En sista bild på Flåsjön för i år, eller? 
 
Idag väckte pappa mig vid halv åtta, äntligen fredag och dags att åka till farmor och Gösta. Ni förstår inte hur mycket jag har längtat efter att åka hit. Det är så magiskt här, huset är ifrån tidigt 1900-tal, det är högt i tak, inget rinnande vatten inne, en vind lika stor som en normal övervåning, massor av gammalt vacker porslin. Jag har faktiskt fått en del saker redan nu. Jag är så evigt tacksam över att ha haft möjligheten att få komma hit flera sommrar under min uppväxt. 
 
Det magiska tyget på en bild lite längre upp, har varit gardiner i ett sovrum här uppe. Men hur vackert tror ni inte det blir om man gör en kjol av det?! Jag har fått en skrivbordsaccessoar i marmor och mässing också. Det är bland det finaste jag har skådat i inredningsväg. Det finns så mycket coola och fina gamla saker uppe på vinden. Den ska jag och pappa ta tag i imorgon på förmiddagen. Det kommer ta lång tid, men förstår ni hur mycket historia det finns i väggarna i detta hus? 
 
Det är så idylliskt att vara här uppe, det är precis som när jag var barn. Det är mitt nya favoritrd att både säga och skriva "idylliskt" testa säga det för er själva så får ni se! 
 
Jag har precis kommit tillbaka till huset efter en snabb-visit till ICA, jag lånade pappas bil och waow vad bra man åker i den. Idag är det faktiskt två år sedan jag tog körkort och jag kommer aldrig glömma pirret i kroppen när jag blev godänd. Så galet att det redan är två år sedan...?
 
Jag ska fira att min prövotid är slut med att dricka bubbel och äta choklad. Eller ja, dicka bubbelvatten med smaka passionsfrukt och äta 70% mörk choklad med mint i. Det är ju ändå fredag! 
 
Imorgon hoppas jag på att göra lite roliga fynd, spanade på en blompelare designad av Nils Strinning. Ni förstår ju hur vacker den är... 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress