Semester, smaka på ordet bara. Så ljuvligt. Jag har tagit en snabbvisit till landet för att bara varva ner. Bada, sola, läsa och samla inspiration. Det är varmt och tyst. Jag har börjat på ett nytt projekt som inte har någon tidsgräns, eller ja. Inte än i alla fall. Vi får se hur det blir i slutändan. Vad som händer med det, något jag har drömt länge om men inte riktigt tagit tid till att påbörja eller haft mod till att göra för den delen. Men, en klok kvinna sa en gång till mig "Jämnför det värsta med det bästa som kan hända". Och, det har jag gjort nu. Det värsta som kan hända är att ingen gillar det jag jobbar med och det bästa som kan hända är att en massa människor tycker om kanske till och med älskar det här. Det är dags att kasta sig ut och testa något nytt...! 
 
Jag känner att ett miljöombyte är något som är nödvändigt för att genomföra det här projektet. Det får ta den tid det tar, och jag kommer visa er små snuttar med tiden. Vad det är jag gör kan många av er säkert gissa, annars kan ni kika på min instagram @maadelleine . Det är alltid spännande att börja på något nytt. Men just det här är extra spännande och jag har hållit på det länge, flera år faktiskt. Vi får se om det blir en eller flera projekt. Det kanske leder till en ny karriär? 
 
Jag kom hit vid halv tolv idag ungefär, åt lite lunch direkt och sedan gick jag till havet för att ta ett svalkande dopp. Men, det var tjugofem grader i vattnet så svalkande var det inte tyvärr. Men skönt ändå! Jag låg länge på stranden och läste, det är något jag alltid älskat att göra. Läsa, drömma mig bort, sjunka in i en ny värld. Skapa min egna drömkaraktär, så ljuvligt. Jag önskar att jag kunde koncentrera mig längre perioder och läsa i timmar. Men det går inte nu i alla fall, kanske ändras det med tiden...? 
 
Ibland känns det som att jag föddes för att göra det jag ska göra nu. Ibland är det faktiskt det ända som jag tycker är fantastiskt roligt, har ni någon hobby? Något ni bara älskar att göra ovsett hur ni mår? Min är definitivt att skriva! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress