Vilken tropisk värme vi har i landet nu. Jag är nog inte ensam om att tycka det här är fruktansvärt jobbigt. Sol och värme i all ära. Men 23-25 grader är perfekt för mig. Varmare är på gränsen till äckligt tycker jag. Inte alls skönt när man kliver ur duschen och är svettig direkt... 
 
Men i alla fall, idag var jag en snabbis till Ikea med B. Till min stora lycka behövde jag inte åka dit ensam! Jag skulle egentligen bara köpa en papperskorg till mitt hus och B skulle ha en vispskål och skålar att äta typ fil ur. 
Men i vanlig ordning så gick det inte så bra för mig att endast köpa det jag kom dit för... Det blev två nya lakan och nya örngott också. Jag använder både 80 och 90 lakan. Min säng är 80 centimeter inbäddad och 160cm utbäddad. Men det funkar lika bra med båda. Jag tänkte att rosa är tjusigt till en del av mina påslakan som har rosa i sig! Gillar ni sängkläder? Jag är så sugen på dessa ifrån Gant klick! Men jag är sugen på en ny säng och vet inte riktigt hur stor jag vill köpa så det är bättre att vänta! 
 
Jag hann inte mer än komma innan för dörren hemma efter tre dagar i stan så var det dags att packa igen och imorgon ska jag på en mini-roadtrip. Nu är resten av veckan vädligt fullbokad. Såhär ser den ut! 
 
 
Torsdag: Mini-roadtrip / Hämta paket 
 
Fredag: Shopping och Champagne med Carro 
 
Lördag: Tjugoårsfest för min pingla 
 
Söndag: Fota allting som ska säljas + köpa ny inredning till altanen 
 
Jag är verkligen evigt tacksam för att ha så fina vänner som förstår upp och nedgångar i livet. Det är så mycket mer värt än alla pengar i världen! Det är dags att lägga en ansiktsmask och lägga i rena lakan! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress