(null)

Vilken värme det är idag, trettiotre grader. Tack och lov att jag har ac i min bil nu. Annars hade jag dött. Helt övertygad om det. 

Jag kom igång sent idag, det är mycket på listan som är kvar. Men men, det är ju trots allt ett par timmar kvar av den här dagen och det är ju en dag imorgon också! 

Det är ingen idé att försöka sminka sig något märkbart. Det rinner av ändå, men lite fick åka på idag, ruffsig i håret efter att det fått självtorka lite halvt + full AC på i bilen... Men äsch, det är ju ganska sommar fräscht med massa glow bara nu på sommaren! Räddningen till dem torra läpparna är helt klart läppoljan ifrån YSL (den silvriga i mitten). 
(null)

Jag svängde förbi Gränby Centrum en snabbis och blev helt förälskad i ett par solisar från Saint Laurent... Jag tror banne mig att dem ska flytta hem till mig. Sen några veckor tillbaka funderar jag alltid tjugofyra timmar innan jag köper något som kostar mer än 300:-. Det är ett bra knep för att inte bara shoppa loss hela tiden. Testa du också!

Efter en liten koll på Hunkemöller efter något trevligt så hämtade jag upp en av mina små prinsessor som följde med mig och uträttade lite ärenden. Som tack för hjälpen bjöd jag på mjukglass ifrån Mc Donalds. Då fick jag en "du är VÄRLDENS bästa kusin Madde!!" Tänk att det är så lätt att göra ungar glada ändå...? 

(null)

Såhär ser mitt öga ut idag, det sprider ut sig mer och mer. Nu syns det till och med när jag tittar rakt fram bara, det gjorde det inte första dagen. Jag hoppa verkligen att det går över i helgen. Det ser ju inte så mycket ut för världen men det gör ont, spänner och ser ju inte speciellt trevligt ut heller...! 
Jag är kvar hos moster och småsessorna ett tag till innan jag måste åka vidare för att ordna med en present!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress