- Nu sitter jag här i stugan hos pappa och Heléne med datorn i knäet framför Hundraettåringen som smet ifrån notan och försvann. Helt ensam, det är tyst, jag hör vinden susa därute. Så idylliskt. Det var nog två år sedan jag var här senast. Jag stannar en vecka och flyger hem ifrån Kallax nästa söndag. Vi åker till farmor i Piteå till helgen det ska bli så himla fantastiskt att se huset igen. Det är så vacekrt, så många minnen som finns där. 
 
Bilderna är ifrån imorse när jag trodde att jag var mer död än levande. E ordnade party igår och det var SÅ trevligt. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Det får vi göra om helt enkelt! 
 
Jag jobbar häifrån den här veckan och sedan går jag på semester. Det ska bli skönt att pausa lite. Umgås med vänner och familj, åka på utflykter, bada. Åh så ljuvligt det ska bli. 
 
Jag ska se om jag får tag på ett par ballerinaskor i samma färg som dessa, helst ifrån Michael Kors som dessa. Jag tror inte dem görs i just den här cementgrå färgen längre, men men. Hur tänker ni föresten kring at köpa märkeskläder? Jag köper kläder lite beroende på material. Vissa material tycker jag att man svettas så fruktansvärt i och andra faller så fint på just min kropp. Förstår ni hur jag menar? 
 
PPA är något jag ofta tänker på innan jag gör ett köp nu för tiden. Kommer jag använda det här, hur mycket kommer jag använda det/ den. Dessa ballerinas tillexmpel = BRA PPA!
(PPA står för Pris Per Användning)
 
Nu ska jag sätta mig och skriva början på något som förhoppningsvis slutar i en krönika! 
 
Godnatt! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress