(null)

Idag har jag farit och flängt runt hela Uppsala känns det som. Jag hämtade B i Märsta igår efter tågstrul. Vi kom tillbaka ganska sent. Vi kollade lite på Outsiders, det är en stor favorit hos oss. Har ni kollat något på det? Jag tycker det är så kul, väldigt konstigt men så kul! 

Jag tvingade med mig B till IKEA och Gränby Centrum. Vi var inne i lite olika butiker och jag fick välja en. (Vi valde varsin butik, eller jag föreslog Dressman och Lindex. Så det blev det.) 

Jag fick en stark uppmaning om att "vi ska inte vara här i flera timmar nu." Haha, så söt. Men jag hittade vad jag letade efter direkt då det var ju helt perfekt. Denna orangea kappan ifrån Lindex. Väldigt nöjd med den! 
(null)

(null)

Så var det mitt öga igen då. Det är lite bättre idag. Men absolut inte bra. Så trött på det här nu. Jag hittade dessutom ett femton centimeters långt rivsår över ögonbrynet som jag inte har någon aning om hur det kom där. Vi hittade även fyra stors blåmärken på mitt ena ben. Som jag inte heller har någon aning om vart det kommer ifrån. Jag önskar verkligen att jag kunde sluta vara så klantig. Men uppenbarligen får jag leva med det här resten av mitt liv. Önskar jag kunde skärpa mig...
(null)

Nu sitter jag hos Emma på hennes balkong och letar efter den här spektakulära månen. Men den ser vi inte ens skymten av. Det var ett tag sen vi pratade ut om allting. Livet, vad som hänt med mera. Det är så skönt ute nu. Perfekt temperatur för mig.! 
Jag ska sitta här ett tag till innan jag åker hem till bönan. Det blir en sen kväll med Sex and the City säsong 5. Kanske ett glas bubbel också...? Det är ju ändå fredag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress