25 juli 2018

Blåmärken i ögonen!

 
Det har varit full fart hela dagen, därför kommer ett sent inlägg idag. Jag har hjälpt mamma och Thomas bära ut en stor mangel ut ifrån tvättstugan och sen ut ur huset. Phju, det var utan tvekan dagens styrketräning! 
Jag har varit till mormor och morfar och hälsat på dem lite, lämnat kvar min klänning till augustis bröllop. Det kommer komma bilder därifrån, tro mig! Jag skrev ut lite papper när jag ändå var hos mormor, skönt att få lite administrativt jobb gjort även om det är semester nu! 
 
Jag har även fått påfyllt freon i min bil, vilket är helt ljuvligt. Nu funkar klimatanläggningen igen och jag kan köraa som en vanlig människa utan att svetten rinner överallt! 
 
Imorgon är det fullt upp, jag har klämt in nästan hela veckans att göra för att kunna vara ledig i helgen! Eller ja, inte ha några måsten i helgen! 
 
Såhär ser morgondagens lista ut! 
 
- Grundstäda mitt hus (skura, putsa fönster mm.)
- Kasta gamla bildelar 
- Tvätta 
- Skicka tillbaka ett paket 
- Rensa ur sista lådan 
- Ringa till *****
- Kolla med bilkillen om min gamla bil 
- Kolla upp mer om ögonen! 
 
Det är lite annat, men det är inget intressant att veta. Typ tvätta bilen, köpa rostskydd osv. 
En liten update på mitt öga föresten! Det ser ju hemskt ut, det gör ont också men jag vet ju varför så det är bara härda ut! Det är lite svårare att blinka och framförallt stända ögat efterssom det är blod bakom hornhinnan. Men men, snart är det förhoppningsvis borta...! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress