11 december 2018

Tretton dagar kvar!

 
Det var längesen jag längtade såhär mycket till julafton. Det är inte samma sak nu som för tio år sedan, nu handlar det mer om familj och att ta hand om varandra. När man är barn handlar det ju mest om julklappar och julgodis... 
 
Det ska bli så kul att se allas min när dem öppar sina julklappar, jag är nästan alltid extremt nöjd med hur mina presenter blir. Men i år tror jag att jag har överträffat mig själv! Jag vill inte avslöja något här för att min syster har blivit så stor så att hon utan problem skulle kunna leta sig in här och det är nog hennes julklappar jag är absolut mest nöjd med! 
 
Men, till dagens tips! 
 
Idag bestämde jag och min fantastiska vän Pihlen att vi hoppar över de fysiska julklapparna och gör något kul istället. Är det inte en helt fantastisk idé? Har du en bästa vän, partner, familjemedlem du vill spendera mer tid med. Skriv ett fint rim eller en dikt och berätta att du vill skapa ett minne med personen. Jag är helt övertygad om att personen kommer bli överlycklig! 
 
Men förstår ni att det är mindre än två veckor kvar till julafton? Hur ligger ni till med julklappar, juloutfiten, julgodiset ja alla förberedelser inför jul. Mamma klädde granen hemma idag och det är en av de vackraste granarna jag har sätt i hela mitt liv! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress