Okej, ja det blev inte så många inlägg i November. Men det var en händelserik månad med en del jobbiga samtal. För att vara helt ärlig så trivs jag i den här tillvaron. Jag har nog aldrig varit såhär singel som jag är nu och det är fantatiskt. Allt har sin tid och nu är det verkligen "me time" på riktigt. 
 
Det känns konstigt att 2018 snart är slut, mycket har hänt. Både bra och dåliga saker, mest dåliga om jag ska vara helt ärlig haha... Nästa år kommer jag definitivt att tänka annorlunda, folk nära mig har ofta sagt att jag måste ta det lite lugnt och leva i nuet. Nästa år kommer absolut att gå mer i den riktningen! 
 
I år känner jag att mitt tankesätt har förändrats helt, jag bryr mig mindre och mindre om vad folk tycker om mig. Jag tar inte åt mig lika lätt av misslyckanden, för varje gång man misslyckas och försöker igen så lär man ju sig vad man ska och inte ska göra. 
 
 
Jag älskar fortfarande att skriva här och det kommer jag nog alltid att göra. Men jag vet inte om det här kommer att fortsätta under 2019. Jag har så mycket saker som jag verkligen vill göra nästa år och det här har blivit mer som en öppen dagbok om hur mitt liv ser ut. Visserligen är det ju det som är meningen, men jag tror att de flesta som skriver saker på internet inte alls lever ett så perfekt liv som det framställs att göra. 
 
Men, nog om det. I går hade vi vårat årliga adventsfika hemma hos moster, det är en tradition som jag hoppas kommer vara kvar i familjen föralltid. Dock smet jag hem efter bara någon timme för att tvätta och göra lite matlådor. Nu uppskattar jag verkligen att ta på mig pyjamasbyxor, morgonrock och en toffs med hörlurar på huvudet och hög musik. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra. 
 
Nu börjar ju julafton verkligen närma sig, det är exakt två veckor kvar. Så jag tänkte tipsa om ett par saker som passar utmärkt som julklapp! 
 
 
Först ut är denna magiska produkt som passar perfekt att blanda i sin dagkräm, foundation eller som bas för sin highlight. Det finns oändliga möjligheter med denna lilla tub, plus vem vill inte ha tjugofyra karat guld i ansiktet? Den reflekterat ljuset helt magiskt och HÄR hittar ni den! 
 
Vill man vara lite extra generös skulle jag lägga till några sheetmasks och en flaska bubbel! Har ni sett den med små guldflagor i? Perfekt kombo! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress